Kvalitetssikret stansning af metal

Her hos Kisuki Akryl & Metalvarefabrik gør vi en dyd ud af altid at løse vores kunders opgaver til perfektion. Dette gør sig naturligvis også gældende, når din opgave kræver stansning af metal. I vores moderne og specialiserede maskinpark, som ligger på samme adresse som vores lager i Rødovre ved København, har vi en af markedets mest præcise og anerkendte revolverstansere.

 

Når effektivitet og grundighed går hånd i hånd

Derfor er vi stolte af, at vi kan tilbyde nøjagtig og professionel revolverstansning af alt fra aluminium og almindelig SPO til rustfrit metal og andre metalplader. Revolverstanseren betjenes af vores erfarne, kompetente og pålidelige medarbejdere, som brænder for at levere et godt stykke arbejde til alle vores kunder – ligegyldig hvor stor eller lille opgaven måtte være. Vores grundighed er ikke ensbetydende med, at du skal vente lang tid på, at vi får løst din opgave – snarere tværtimod. For ud over at stansning er en effektiv måde at bearbejde materialer på, så sørger vi altid for at gøre vores for- og benarbejde ordentligt, inden vi tænder for maskinen. Dette gør, at vi arbejder målrettet og med det gode slutprodukt for øje. Dermed kan vi bryste os af, at du altid kan forvente hurtig, fleksibel og kvalitetssikret produktion – også når det gælder stansning.

 

Få et uforpligtende tilbud

Har du en opgave, som du mener, at vi kan løse for dig, eller har du spørgsmål angående stansning eller andre af vores ydelser eller produkter, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi tager gerne en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, ligesom vi hellere end gerne kommer med et uforpligtende tilbud. Så ring til os på 44 92 32 11 eller skriv en e-mail til info@kisuki.dk allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!