Vi tilbyder specialproduktion af akryl og metal i Rødovre

 

Specialproduktion af akryl og metal i moderne faciliteter

Her hos os i Kisuki kan I til hver en tid forvente specialproduktion af akryl og metal med det solide håndværk, stærke materialer og kunden i centrum. Fra vores moderne og specialiserede faciliteter i Rødovre har vi årevis produceret emner for vores kunder i København, Skandinavien og Europa, og selvom vi selvfølgelig har vores eget udvalg af standardprodukter, er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan fremstille.

Detaljeorienteret finpudsning af jeres idéer og produkter

Vores specialproduktion af akryl og metal tæller alt fra specialdesignede displayløsninger, butiksinventar og møbler og interiør til komplette løsninger. Vi har tilknyttet vores egen designer/udvikler, som er med til at sørge for, at vores kunders idéer finpudses, inden de bliver til virkelighed i produktionsfasen. Vi har stor erfaring med udvikling og optimering, ligesom vi altid er fokuserede på at skabe det produkt, som vores kunder ønsker udviklet. For når det drejer sig om specialproduktion af akryl og metal, er det essentielt at forstå og beskrive selv de mindste detaljer for at opnå det bedste resultat – og det gør vi.

Vi vil gerne være jeres partner

Hvis I mangler en partner til at udvikle et emne, der kræver en specialproduktion af akryl og metal, er I mere end velkomne til at ringe til os på 44 92 32 11 eller skrive på info@kisuki.dk. Vi tager gerne et møde, hvor vi kan lære hinanden mere at kende, så vi i kan forberede et uforpligtende tilbud til jer.