Kisuki Akryl & Metalvarefabrik ApS

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik er en familieejet produktionsvirksomhed i Rødovre, som har specialiseret sig i fremstilling af inventar og tekniske emner i metal og akryl. Vi udvikler og producerer komplette løsninger og special-opgaver efter ønsker.

 

PRODUKTION

Kisuki har i dag et moderne og specialiseret produktionsudstyr, der sammen med mange års erfaring, sikrer vores kunder en fleksibel og konkurrencedygtig produktion i høj kvalitet. Med udvikling og produktions faciliteter samt lager under samme tag, har vi ideelle rammer for en fleksibel produktion med en effektiv kvalitetsstyring og høj leveringssikkerhed.

Læs mere om vores maskinpark på følgende side: Maskinpark

 

ARBEJDSOMRÅDER

Kisuki arbejder typisk indenfor følgende områder:

 

BOOK ET MØDE

Hvis I skulle være interesseret i udvikling og optimering af et produkt eller prototype, produktion af en special-opgave eller en standard løsning, er I velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde og tilbud.

Vi kigger gerne forbi for en yderligere præsentation af Kisuki og ellers vil vi også gerne benytte lejligheden til at invitere jer herud, så vi kan vise jer vores showroom og produktion.

 

Vi ser frem til at høre fra jer.

 

Venlig hilsen

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik ApS