Metal Materiale

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik ApS producerer et stort udvalg af produkter med metal. Listen forneden viser de forskellige materiale variationer der bruges til nye produktionsprojekter.

Hvis I skulle have nogle spørgsmål til vores materialer eller ønsker et uforpligtende tilbud på et specifikt projekt, kontakt os på info@kisuki.dk.

 

Jern

Jern er med 95% af tonnagen det metal, der bruges mest i Verden. Grunden er, at det er til rådighed de fleste steder, hvilket gør det billigt, samt at jernlegeringernes fasthed og sejhed gør dem nyttige på mange områder,
bl.a som butiks inventar, møbler, butikdisplays.

Jerntyper:          Rør, Firkantet rør, Plade, Tråd.

 

Rustfrit stål

Rustfrit/Rustfast stål er en fællesbetegnelse for ståltyper, som indeholder mere end 12% chrom. Chromindholdet bevirker at stålene danner en meget tynd passiverende oxidfilm, der gør at stålene har god bestandighed i et neutralt iltholdigt. Dette gør dem nyttige på mange områder, bl.a som butiksinventar, møbler, butikdisplays.

Rustfrit stål:      Rør, Firkantet rør, Plade, Tråd.

 

Aluzink

Aluzink har en overfladebehandling, som gør  den meget modstandsdygtigt overfor varme. Aluzink er et materiale der let at arbejde i, og kan bruges til  bl.a som butiks inventar, møbler, butikdisplays.
Aluzink er blandt den stærkeste korrosionsklasse og kræver derfor ingen videre organisk behandling.

Aluzink:            Plader

 

 

slider-word
VIPROS-2510-KING_perspective_01
Trådbukker