Professionel laserskæring hos Kisuki i Rødovre

 

Nøjagtig laserskæring i København

I vores specialiserede maskinpark, som ligger under samme tag som vores lager i Rødovre, lidt uden for København, har vi et væld af markedets bedste og mest moderne maskiner, der bidrager til, at I her hos os i Kisuki altid kan forvente, at vi løser jeres opgaver både præcist og effektivt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har fx de bedste faciliteter for laserskæring af akryl og metal, som er den mest nøjagtige måde at skære i akryl/metal på.

Laserskæring giver det bedste resultat

Akryl er et yndet materiale blandt vores kunder i Rødovre og København, som fx er interesserede i vores standardiserede eller specialfremstillede butiksinventar– eller displayløsninger. Laserskæring af akryl er den metode, der giver det pæneste og mest præsentable resultat, hvilket ikke kun er til glæde for jer, når I modtager jeres bestilling, men også for os, som elsker at gøre et godt stykke arbejde, og jeres gæster eller kunder, som skal præsenteres for jeres produkter eller gå rundt blandt jeres inventar.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores dygtige og faglige medarbejdere har stor erfaring med laserskæring, og de arbejder også i de mest ideelle rammer, når det handler om fleksibel og effektiv kvalitetsproduktion. Vi har en høj leveringssikkerhed, og vi hjælper også gerne med råd, vejledning og udvikling af jeres idéer til akryl- samt metalprodukter, som kræver laserskæring. Så skriv eller ring endelig til os på info@kisuki.dk eller 44 92 32 11, hvis I fx er interesserede i et møde og et uforpligtende tilbud.