Displayløsninger

slider-3

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik har en lang og bred erfaring med at udvikle og producere unikke og iøjnefaldende displayløsninger, der kan være med til at fremhæve jeres produkter.

Ønsker I at optimere jeres nuværende displayløsning eller står I overfor en ny produktlancering, er Kisuki måske den rette partner for jer.

Vi har tilknyttet egen designer/udvikler som sidder klar til at modtage jeres forespørgsel, og vil kunne vejlede jer i, hvordan jeres produkt ide kan blive til virkelighed.

 

 

 

Displayløsninger der falder i øjnene

Her hos Kisuki har vi mange års erfaring med at lave displayløsninger til vores mange kunder i Rødovre, København og resten af Danmark samt Europa og Norden og deres vidt forskellige behov. Vi specialproducerer også gerne displayløsninger til jer i akryl eller metal, så jeres produkter kan blive fremhævet og præsenteret på den måde, som de fortjener.

 

Godt håndværk og faglig vejledning i moderne rammer

Vi oplever tit, at vores kunder har en klar mening om, hvordan deres displayløsninger skal se ud, og selvfølgelig hvilke formål de skal tjene. Vi har vores egen designer/udvikler tilknyttet, som hellere end gerne hjælper med jeres forespørgsel. I kan altid forvente en erfaren, faglig og venlig vejledning gennem hele processen. Derudover er vi enormt stolte af vores specialiserede, fleksible og moderne produktionsfaciliteter, som bidrager til, at vi kan sikre, at jeres idé bliver til virkelighed. Vi vægter nemlig kvalitetsmaterialer, godt håndværk og glade kunder højt – også når vi snakker jeres unikke displayløsninger.

 

Hvis I vil have et uforpligtende tilbud

Hvis I sidder og har nogle særlige behov om at få nogle gode, iøjnefaldende og enestående displayløsninger til fx en ny produktlancering, skal I endelig ikke tøve med at kontakte os for et møde og et uforpligtende tilbud. Det kan gøres på enten 44 92 32 11 eller info@kisuki.dk. Andre spørgsmål svarer vi også hellere end gerne på. Vores mange år i branchen betyder, at vi har set, bygget og prøvet lidt af hvert, men vi går altid ind til alle slags opgaver med dedikation, passion og respekt for kunden. Vi ser frem til at høre fra jer!