Butiksinventar

acryl display_v2

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik har enestående erfaring med både udvikling og produktion af effektiv og smagfuld indretning til alle typer af forretnings- og kontormiljøer.

Vores standardprodukter og vores forskellige specialudviklede inventarløsninger er udbredt i mange forskellige brancher og butikstyper, herunder design- og tøjforretninger, elektronikbutikker, byggemarkeder, cykelforretning, biografer og meget mere. Derfor vil vi helt sikkert også kunne hjælpe dig med butiksinventar, uanset den konkrete branche eller butikstype.

 

 

 

 

 

Vi kan hjælpe med stort set alt i butiksinventar i metal og akryl. Vi laver blandt andet:

  • Skilte
  • Standere
  • Reolsystemer
  • Brochureholdere

 

Specialfremstillet butiksinventar

Skal du bruge en særlig form for butiksinventar?

Måske i forbindelse med lancering af et nyt produkt eller et nyt koncept?

Hos Kisuki Akryl & Metalvarefabrik tager vi imod ønsker og specialfremstiller gerne produkter ud fra dine konkrete krav og behov.

 

Her er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan producere af inventar til butikker.

Vores kombinerende akryl- og metalvarefabrik er nemlig udstyret med en lang række moderne maskiner, hvormed vi kan løse selv de mest udfordrende specialopgaver for vores kunder. Samtidig har vi tilknyttet egen designer/udvikler, som sidder klar til at modtage jeres forespørgsel, og som vil kunne vejlede jer i, hvordan jeres ide kan blive til virkelighed.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på butiksinventar

Har du brug for et tilbud på inventar til butikker, skal du endelig kontakte os her hos

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik.

Uanset om du er på jagt efter et standardprodukt eller en specialfremstillet løsning inden for butiksinventar i akryl eller metal.

Vi står klar til at hjælpe.

Du kan ringe til os på tlf.: 44 92 32 11 eller alternativt sende en mail på info@kisuki.dk

 

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik er beliggende  i Rødovre udenfor København. Her har vi et hold af dygtige medarbejdere med stor erfaring på området, og samtidig har vi de bedste produktionsfaciliteter og et effektivt og sundt arbejdsmiljø.

Tilsammen gør det, at vi kan levere dine bestillinger både hurtigt og i høj kvalitet – naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi i fællesskab få dine ideer indenfor butiksinventar i akryl og metal til at blive til virkelighed.

 

 

Herunder ses nogle udvalgte eksempler på produkter, som vi har været med til at udvikle og producere.