Akryl/ Plast Materiale

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik ApS producerer et stort udvalg af produkter i akryl og plast. Se listen forneden over de forskellige materialer vi bruger inden for akryl og plast samt farvevariationer.

Hvis I skulle have nogle spørgsmål til vores materialer eller ønsker et uforpligtende tilbud på et specifikt projekt, kontakt os på info@kisuki.dk.

 

Akryl Ekstruderet

Bruges til alle typer af skilte.

Akryl ekstruderet er en basisudgave af akrylplast, som kan bruges til alle typer af skilte. Den er heterogen, let at flammepolere og fremstilles ved, at man i en kontinuer proces presser akrylmassen gennem en form. Materialet har en mindre tykkelsestolerance, da fx en ekstruderet akrylplade på 3 mm blot svinger +/- 5%. Lasergravering på akryl ekstruderet bliver mat grå.

Materiale Farve
PMMA XT Klar, Opal, Hvid, Sort, Røgfarvet                                            

 

Akryl Slagfast

En af fordelene ved akryl slagfast er naturligvis, at det er slagfast. Generelt har akrylplast mange forskelligartede egenskaber og anvendelsesmuligheder. Og netop dette gør det til et yndet materiale til vidt forskellige formål og brancher.

Materiale Farve
PMMA XT 610 Klar                                                                  

 

Akryl Støbt

Akryl støbt er også en basisudgave. Det er et akrylplastmateriale, som er homogent, idet den kemiske proces i fremstillingen gør, at det har de samme egenskaber i alle retninger. Dette betyder bl.a., at der ved laserskæring næsten ingen grater forekommer i en støbt akrylplade. Materialet er i øvrigt meget ridserobust.

Materiale Farve
PMMA Klar, Opal, Hvid, Sort, Transparent farvet, 2-sidet metallic farvet, Argenta, Farve transparent neon                                                    

 

Polycarbonat

Polycarbonat er et syntetisk fremstillet materiale. Det har gode optiske egenskaber og en skinnende overflade, hvilket udnyttes til bl.a. maskinafskærmning, indendørs vinduer, beskyttelse af bordplader og trappeværn.
Materialet har en stor slagfasthed og er næsten umuligt at slå i stykker.

Materiale Farve
PC Klar, Opal
PC UVP Klar, Opal, Røgfarvet, SR ridsefast                                             

 

Polyester, PET-G

PET-G er et meget fleksibelt polyestermateriale, idet det er let at forme og nemt at bearbejde efterfølgende. Du kender det for eksempel fra låg til slikkasser. Med andre ord er vi omgivet af PET-G, som, sin fleksibilitet til trods, også er forholdsvis slagfast.

Materiale Farve
PETG Klar, Antirefleks                                          
UVP Klar, Opal 

 

Polyester A-PET

En klar og umættet type polyester, som har mange anvendelsesmuligheder. For eksempel er næsten alle sodavandsflasker fremstillet i A-PET. PET står for polyethylenterephthalat, mens A’et står for amorf. Dette betyder blot, at materialet er transparent og tit sprødt. Polyester A-PET ses også ofte som emballage til produkter, der kræver beskyttelse og tyverisikring.

Materiale Farve
A-PET Klar                                                     

 

HIPS Polystyren Slagfast

HIPS polystyren slagfast er et udbredt materiale inden for fx fremstilling af legetøj, ligesom det også tit ses som TV-kabinetter og andre elektriske apparater. Der er tale om et blandingsmateriale, idet det består af polybutadien-gummi og styren. Dette gør det til et stærkt, men også lidt dyrere materiale.

Materiale Farve
HIPS Hvid – mat/mat, mat/blank                                          Sortmat/mat, mat/blank